Kaptan Apo ruhu, yeni yıldızlarda yaşayacak

Amedspor Kulübü alt yapı takımları emin ellerde ve tanıdık isimlere emanet edildi. Kenan Dişli ve Mehmet Eken'den boşalan altyapı teknik direktörlüğüne Saddettin Özer ve efsane kaptan Abdullah Çetin'i getirdi.

Şehmus KIZILASLAN - ÖZEL HABER

TİGRİS HABER - Amedspor Kulübü, alt yapı takımlarının başına, uzun yıllar görev yapan antrenörleri Kenan Dişli ve Mehmet Eken'den boşalan Teknik Direktörlük görevine, UEFA A lisanslı Saddettin Özer ve B Lisanslı eski kaptanlarından Abdullah Çetin'i getirdiği öğrenildi.

Tigris Haber, Kenan Dişli ve Mehmet Eken'den boşalan teknik direktörlüğüne kimlerin getirileceğini ortaya çıkardı. Tecrübeli ve tarafsız haber anlayışı, ilkeli yayıncılığı ile hep doğru haber peşinde olan Tigris Haber Spor Müdürümüz Şehmus Kızılaslan, Amedspor Altyapı teknik direktörlüğü görevine Amedspor'un efsane kaptanı Abdullah Çetin ile yine takımın efsanelerinden rahmetli Şehmus Özer'in kardeşi Saddetin Özer'i getirdiğini yazdı.

Amedspor, yeni sezonda alt yapı takımlarının profesyonel yapılandırmaya giderek, U14-U15 ve U16 Elit ligleri ve U17-U19 Bölgesel gelişim liglerinde mücadele edecek Yeşil Kırmızılı altyapı takımlarının başına UEFA A lisanslı Teknik Direktör Saddettin Özer ve B Lisanslı Amespor'un efsane kaptanlarından Abdullah Çetin'i getirdi. Resmi imzalar atılmadı ancak, her iki teknik adamla yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanırken, önümüzdeki bir kaç gün içerisinde resmi sözleşme imzalanması bekleniyor.

İki teknik adamın sporculuk kariyerleri

Saddettin Özer: 40 yaşında, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bir çok takımı çalıştı. En son olarak, 2022-2023 sezonunda Muş Yeşil Vartospor takımını çalıştırdı. UEFA A Lisanslı teknik direktör.

Abdullah Çetin: Amedporda uzun yıllar futbolcu olarak forma giyen Apo lakaplı Abdullah Çetin, profesyonel futbolculuk kariyerinde bir çok süper lig takımı ve diğer üst lig takımlarında forma giydi. Diyarbakırspor, Antalyaspor, Diyarbekirspor, Göz tepespor, Ankaragücü, Şanlıurfaspor, Orduspor, Mardinspor ve son olarak Amedspor'da forma giydi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri