İskenderpaşa Mahallesinde kadın buluşması

Her hafta Sur ilçesine bağlı bir mahallede kadınlar ile buluşan sur belediyesi Eş Başkanı Önkol, bu haftada İskenderpaşa Mahallesi’nde kadınlar ile bir araya geldi.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakır merkez Sur İlçesi İskenderpaşa Mahallesi’nde yaşayan kadınlar, bir araya geldikleri Sur Belediyesi Eşbaşkanı Fatma Gulan Önkol’a, sorunlarını aktararak, mahalleleri için gerekli olan ihtiyaçlara çözüm bulunmasını istedi.

Yaşanan ekonomik kriz şartlarında kadınlar, alternatif ekonomi ve daha güvenli mahallerde yaşamak istediklerini belirterek, kendileri için sosyal alanların açılmasını ve iş hayatına dahil olabilmeleri için kadın kooperatifleri gibi isteklerini bildirdi.

Kadın buluşmasında çocuklar Eşbaşkan Önkol, su kenarında piknik talebinde bulundu. Eşbaşkan Önkol da, bu isteğin mahalledeki çocuklarla birlikte düzenleyeceklerinin sözünü verdi.

Kadınları tek tek dinleyen sur Belediyesi Eş Başkanı Fatma Gulan Önkol, bir an önce bu isteklerinin yerine getirilmesi için çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Daha sonra Çocuk Kütüphanesi ve Bilgi Evi’nde çocuklar ile buluşan Eş Başkan Fatma Gulan Önkol çocukların etkinliğine katıldı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri