İdil'de trafik kazası: 3 ölü 5 yaralı

İdil-Cizre Karayolu'nda tarım işçilerini taşıyan traktörle 2 kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 yurttaş yaşamını yitirdi, 4'ü ağır 5 yurttaş ise yaralandı.

ŞIRNAK Şırnak'ın İdil (Hezex) ilçesinde gece saatlerinde bir traktör ile 2 kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 4'ü ağır 5 kişi yaralandı. İdil-Cizre Karayolu'nun 5'nci kilometresinde tarım işçilerini taşıyan traktör ile iki kamyonetin çarpışmasıyla zincirleme trafik kazası meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle traktörde bulunan tarım işçileri yola savrulurken, her iki kamyonetin şoförü de araçlarında sıkıştı. Yola savrulan tarım işçileri kaza yerine çağrılan ambulanslarla İdil ve Cizre'deki devlet hastanelerine kaldırılırken, araçta sıkışan kamyonet sürücüleri ise İdil Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından uzun süre devam eden uğraşlar sonucu çıkarılabildi.


Araçta sıkışan Hayrettin Kurt isimli yurttaş olay yerinde yaşamını yitirdi. Ambulanslarla İdil Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve aynı aileden oldukları öğrenilen tarım işçileri Tayfur Norman ve Güler Norman hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanelere kaldırılan Kamuran Yağız, Emine Norman (18), Resul Norman (14) ve ismi öğrenilemeyen 2 yurttaşın tedavileri devam ediyor. Kazayı haber alan yaralı yurttaşların aileleri hastanelere akın etti. Uzun süre kapalı kalan İdil-Cizre Karayolu da gecenin ilerleyen saatlerinde trafiğe açılabildi.(diha)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri