İçişleri Bakanı sosyal medya hesabından açıkladı; “13.440 personel ile 466 operasyon”

İçişleri Bakanı Alİ Yerlikaya, Sosyal Medya hesabından Türkiye genelinde 466 operasyon yürütüldüğünü açıkladı.

TİGRİS HABER - İçişleri Bakanı Alİ Yerlikaya, Sosyal Medya hesabından Türkiye genelinde 466 operasyon yürütüldüğünü açıkladı. Yerlikaya, aralarında Diyarbakır’ın da bulunduğu 16 ilde gerçekleşen ‘Kahramanlar’ operasyonuna 13 bin 440 personelin katıldığını, 55 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

Yerlikaya "Şu an Türkiye genelinde kırsal alanda 03 Ekim 2023 saat 08.30 itibariyle; terörle mücadele kapsamında, orta çaplı, küçük çaplı olmak üzere operasyon yapılmaktadır. Bu operasyonlara; JÖH, J.Komando ve Güvenlik Korucusundan oluşan tim ve toplam. Kahraman vatan evladı katılmaktadır Operasyonlara katılan MİT, Emniyet ve Jandarmamızın her birini alınlarından öpüyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin" dedi.

Yerlikaya'nın paylaşımı şöyle:

Yerlikaya "BTÖ’ye Yönelik Tüm Türkiye’de Başlatılan “Kahramanlar” Operasyonları Kapsamında; Mersin, Van, Şanlıurfa, Mardin Ve Aydın’da 12 Şüpheli Terör Örgütü Üyesi Yakalandı. BTÖ’nün İstihbarat Yapılanmasına Yönelik Şanlıurfa Merkezli Mardin, Diyarbakır, Gaziantep, Mersin, Şırnak, İstanbu, Bursa, Batman , Denizli , Adana, Kayseri, Antalya, Konya, Isparta Ve Kocaeli Olmak Üzere 16 İlde Yapılan Operasyonlarda İse 55 Şüpheli Terör Örgütü Mensubu Yakalandı" bilgisi yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri