Haftalık Burç Yorumları 17-23 Haziran 2024

17-23 Haziran 2024 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

TİGRİS HABER - 17-23 Haziran 2024 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Koç Burcu: Sevgili Koç, bu hafta duygularınızı, düşüncelerinizi ifade etmek ve fark edilmek adına harekete geçebilirsiniz. Gizli, saklı yaşadığınız duyguları ifade etmek, artık duygu ve düşüncelerinizin fark edilmesini bekleyebilirsiniz. Ailenizle ilgili konular, yakın çevrenizdeki insanlar ile aranızdaki duygusal bağ kuvvetleniyor. Kendinizi tekrar yuvanızda, evinizde rahat hissedeceğiniz bir süreç başlıyor. Aile olmak, ev kurmak veya bütün bunlar için hayal kurmaya başlayacaksınız.  Eviniz, yaşam alanlarınızı güzelleştirmek, dekore etmek için harcamalar yapabilirsiniz. İşiniz ve ev yaşamınızla ilgili almanız gereken kararlar olabilir. Kariyer hayatınızla ilgili fark edilmek, anlaşılmak arzunuz yüksek olabilir. Ancak yakınlarınızdan aldığınız destek ile kazançlarınızı arttırabileceğiniz fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Boğa Burcu: Sevgili Boğa, bu hafta kendinizi huzursuz hissetmenize neden olabilecek diyaloglar içinde kalabilirsiniz. Eşiniz, partnerinizle ilgili konularda sizi kuşkulandıracak diyaloglar gelişebilir.  Yakın çevreniz veya kardeşleriniz ile bu sorunları paylaşmak isteyebilirsiniz. Bu hafta eylemleriniz, davranışlarınız ile kendinizden çok söz ettireceksiniz. Hafta sonu geldiğinde yolculuklar, seyahatler konusu gündeminizde olabilir. Artık ideallerinizi, beklentilerinizi değiştirerek, yoğun duygularınızdan arınarak hayata devam etme kararı alabilirsiniz.

İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bu hafta rutinlerinizi, sağlığınızı kapsayan pek çok konuda harekete geçebilirsiniz. Tatil boyunca durmayıp sürekli iş ve çalışma hayatınızla ilgili konular ile ilgilenebilir ve kazançlarınızı arttırabilmenin yollarını arayabilirsiniz. Venüs ve Merkür’ün yengeç burcuna geçişi kazançlarınızı arttırabilmek adına size güzel fırsatlar sunabilir. Hayatınızda sevildiğinizi hissedeceğiniz ve değer duygunuzun yükseldiği bir süreç başlıyor. Kariyer yaşamınız için güzel gelişmeler yaşanabilir. Bitirmeye odaklandığınız projeler ve gerçekleşmesini istediğiniz hayallere daha fazla odaklanacaksınız. 

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, bu hafta kendinizle ilgilenmek, güzelleşmek, insanlar ile bir arada olmak isteyeceksiniz. Venüs ve Merkür’ün yengeç burcuna geçişi hem iletişimde hem de ilişkilerde sizi çok rahat hissettirecek. Estetik ve güzellik konuları ile daha fazla ilgilenebilir bu süreçte bir diyet programına başlayabilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için kısa bir eğitime katılabilir veya arkadaşlarınızdan, ailenizden yeni bilgiler edinebilirsiniz. Artık duygularınızı ifade etmek ve bir süredir kendi içinizde yaşadığınız şeyleri dışarıya aktarmak isteyeceksiniz. Bu nedenle çevrenizdeki insanlara, ailenize, partnerinize, çalışanlarınıza doğrudan isteklerinizi, duygularınızı ifade edecek ortamları yaratacaksınız. Hafta sonu geldiğinde artık hayatınızda olmasını istemediğiniz insanlar ile yol ayrımına gidebilirsiniz. 

Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bu hafta duygusal açıdan kendi içinize dönebilirsiniz. Partneriniz veya çocuklarınızla ilgili konularda yaşadığınız sorunlar artık çözülmeye başlıyor. Ancak kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda güzel haberler alabilirsiniz. Bu haftadan sonra iş değişiklikleri ve hayatta güzel fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz.  Partneriniz veya iş ortaklarınızla yaşadığınız krizleri çözümlemek adına harekete geçebilirsiniz.

Başak Burcu: Sevgili Başak, bu hafta sosyal çevreniz hareketlenmeye başlıyor. Arkadaşlarınız ile keyifli vakit geçirecek ve sevildiğinizi daha çok hissedeceksiniz.  İlişkiler konusunda yaşanan pek çok sorun çözülmeye başlıyor. Düşüncelerinizi, fikirlerinizi daha fazla ifade edecek, aileniz ile daha fazla vakit geçireceksiniz. Bu hafta partneriniz ile ilişkiniz daha farklı bir boyuta geçiyor. Aileniz veya yakınlarınız ile partnerinizi tanıştırabilirsiniz. Duygularınızı daha fazla ifade edeceğiniz, yeni seyahat planları yapabilirsiniz. 

Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bu hafta ilişkiler konusunda sizi üzecek gelişmeler meydana gelebilir. Duygularınızı ifade etmek, anlaşılmak, sevilmek isteyebilirsiniz. Yaptığınız işlerin veya davranışların görünür olmasını isteyeceksiniz. Aile içinde bazı sağlık sorunları gündeme gelebilir. Ev içinde dekorasyon değişiklikleri düzen değişiklikleri yapabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda özellikle karın ve üreme organları, böbrek sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız.

Akrep Burcu: Sevgili Akrep, bu hafta kendinizle, çevrenizdeki insanlar ile ilgilenmek seyahat etmek, yeni yerler keşfetmek isteyebilirsiniz. Estetik müdahaleler için uygun bir dönem başlıyor. Kendinize bakmak, kişisel gelişiminizle ilgilenmek, imaj değişiklikleri yapmak isteyebilirsiniz. Ortaklarınız veya eşinizle ilgili konularda yaşadığınız krizler biraz yumuşamaya başlıyor. Kardeşlerinizle bir arada olmak, yaşanan sorunların üzerinden beraber gelmek için çok sık görüşebilirsiniz.

Yay Burcu: Sevgili Yay, bu hafta sizi huzursuz eden duyguları konuşmak anlatmak isteyebilirsiniz. Ortaklıklar konusunda kazançlarınız artabilir, eşinizden güzel bir hediye alabilirsiniz. Değer gördüğünüzü, sevildiğinizi daha fazla hissedecek ve size kendinizi değersiz hissettirecek kişilerden, ilişkilerden uzaklaşmak isteyeceksiniz. Hafta sonu yaklaşırken kazançlarınızı arttırabilmek ve kariyer hayatınızla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayabileceksiniz. 

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bu hafta sosyal çevrenizle ilgili pek çok olay değişmeye başlıyor. Eşiniz, partnerinizle olan ilişkinizde sevginizi gösterebilmek veya sevgiyi hissedebilmek adına beklentileriniz büyük olabilir. Ortaklıklar ve yeni ilişkilerin başlaması mümkün olabilir. Kendinizle ilgili pek çok duyguyu ifade etmek ve anlaşılmak isteyebilirsiniz. Aile içinde bazı gerilimler meydana gelebilir ancak bu gerilimler duygusal açıdan sizleri daha fazla yakınlaştıracak. 

Kova Burcu: Sevgili Kova, bu hafta bedensel ve ruhsal açıdan kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. İş hayatınızla ilgili konularda güzel gelişmeler meydana gelebilir. Yaptığınız işin görünür olması, bir süredir üzerinde çalıştığınız planlarınızın uygulamaya geçmesi ve insanlar tarafından beğenilmesi hoşunuza gidecek. Çalışma hayatınızda size destek olabilecek insanlar ile tanışabilirsiniz veya çalıştığınız insanlardan daha fazla destek alabilirsiniz. Hafta sonu kendi dünyanız ile baş başa kalmak isteyeceksiniz. 

Balık Burcu: Sevgili Balık, bu hafta sizi kısıtlayan duygulardan, huzursuz hissettirecek düşüncelerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Hobilerinize, sevdiğiniz şeylere yönelebilir, beslenme alışkanlıklarınızla ilgili bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Fiziksel görünümünüzü değiştirebilmek adına spora başlayabilirsiniz. Seyahatler veya seyahat konularında yeni planlar yapabilirsiniz. Bekar olan balıklar için yeni bir ilişki başlayabilir yeni tanışmalar yaşanabilir. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri