Galip Ensarioğlu istifa haberlerini yalanladı

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, siyaseti bırakma yönündeki haberleri yalanladı. Ensarioğlu, son günlerde medyada yer alan istifa haberlerinin ve yanlış anlaşılmaların aksine, ülkesine ve milletine hizmet etmeye devam edeceğini açıkladı.

TİGRİS HABER - Ensarioğlu, yaptığı X hesabından yaptığı açıklamada, “Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yoktur. Aksine, ülkeme ve milletime hizmet etme konusundaki kararlılığım artarak devam etmektedir. Yoluma emin adımlarla devam edeceğim ve halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için tüm enerjimi bu yolda harcayacağım,” ifadelerini kullandı.

Son günlerde karşı karşıya kaldığı eleştirilerin ve iftiraların, kendisini yolundan döndüremeyeceğini belirten Ensarioğlu, “Günlerdir yaptığınız kirli oyunlarla, organize ettiğiniz linç saldırılarıyla, kast etmediğim her türlü yalan ve iftiralarla dolu itibarsızlaştırma çabalarınızla beni yolumdan ve davamdan alıkoyabileceğinizi sanıyorsanız, yanılıyorsunuz,” dedi.

Ayrıca, halkın manipülasyonlara karşı dikkatli olduğunu ve kendisinin yanınday olduğunu görmekten memnuniyet duyduğunu belirten Ensarioğlu, destek veren herkese teşekkür etti. “Ne kadar aciz olduğunuzu, bu yaşananlarla bir kez daha gösterdiniz. Beklediğim özür ve sorumluluğu almak yerine, iftiralarla ve çarpıtmalarla halkımızı yanıltmaya devam ediyorsunuz. Ancak halkımızın bu manipülasyoncu zihniyetin farkında olduğunu ve yanımda olduğunu görmek, mücadeleme olan inancımı daha da artırıyor,” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri