EURO 2024'te İngiltere ile Danimarka puanları paylaştı

Bugün TSI Saatiyle 19.00 'da oynanan EURO 2024 Avrupa Turnuvasında C Grup karşılaşmasında İngiltere 25'nci kez karşılaştığı Danimarka milli takımını 2-1' lik skorla yenerek puanını 6 çıkartarak, liderliğini sürdürdü.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Maça çok iyi bir başlangıç yapan İngiltere ilk devrede kontrolü bir futbol ortaya koydu. Maçın 17'nci dakikasında Danimarka defansın yaptığı hatayı af etmeyen Harry Kane golü kaydetti.

Golden sonra ataklarını sıkıştıran, Danimarka İngiltere defansına zor anlar Yaşattığı bir pozisyonda maçın 33'ncü dakikasında kaleye yaklaşık 35 metre uzaklıkta Morten Hjulmand çok sert ve düzgün bir vuruşla durumu 1-1 getiren golü kaydetti. Ancak ilk devrede yapılan karşılık ataklar başka golleri getirmeyince iki takımda Maçın ilk devresini 1-1'lik beraberlikle soyunma odasına girdiler.

Maçın ikinci devresinde iki takımda karşılık atakları sonuç vermezken, maçı ilk devre atılan goller sonrası karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı.

İngiltere Danimarka karşında 25'nci Randevunda galip çıkan olmadı

İngiltere, Danimarka milli takımıyla 25 kez karşı karşıya geldi. Geride kalan müsabakalarda İngiltere 14 galibiyet alırken, Danimarka ise 5 kez kazandı.6 maçta beraberlikle bitti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri