Eş Başkanlar Koşuyolu Parkında çöp poşeti dağıttı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, “Parklarda halkımızı dinliyoruz, Amed’i seviyoruz, kirletmiyoruz” sloganıyla yürütülen sosyal farkındalık çalışması çerçevesinde Koşuyolu Parkında yurttaşlara çöp poşeti dağıttı.

TİGRİS HABER - Büyükşehir Belediyesinin 5 Haziran’dan itibaren başlattığı Temizlik Kampanyası kapsamında “Parklarda halkımızı dinliyoruz, Amed’i seviyoruz, kirletmiyoruz” sloganıyla yürütülen sosyal farkındalık çalışmasının bugünkü adresi Bağlar ilçesindeki Koşuyolu Parkı oldu. Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, daire başkanları ile meclis üyeleri çalışmaya katıldı.

Çöp poşetleri dağıtıldı

İki gruba ayrılarak Koşuyolu Parkını dolaşan Eş Başkanlar, parkta dinlenen yurttaşlarla tek tek sohbet etti, taleplerini dinledi. Parkın temiz tutulması konusunda hassasiyet isteyen Eş Başkanlar, yurttaşlara çöp poşeti dağıttı.

‘Eş başkanlarımızı sokakta görmek çok güzel’

Yurttaşlar, kayyım atamaları nedeniyle 8 yıldır belediye eş başkanlarını sokakta görmediklerini belirterek, “Belediye eş başkanlarımızı sokakta görmek çok güzel. Eş başkanlarımızın bu tür etkinlikler düzenlemesi ve halkın içinde olması sevindiricidir” yönünde dileklerini ifade etti.

Yurttaşlar anlattı, Eş Başkanlar dinledi

Eş Başkanlar, halkın istek, eleştiri ve önerilerini önemle dinledi ve sorunları çözmek için gece gündüz çalışma yürüttüklerini dile getirdi. Keyifli sohbetlerin yaşandığı ziyarette gençlerin ve kadınların yoğun ilgi göstermesi dikkati çekti. Akşam saat 19.00’da başlayan halk sohbeti, saat 22.00’ye kadar sürdü.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri