Eş Başkanı Bucak’tan su kesintisi ve ulaşım sorunlarına dair açıklama

Kentte yaşanan su ve ulaşım sıkıntılarına ilişkin açıklamalarda bulunan Eş Başkanı Serra Bucak, sorunların çözümü için ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığını belirtti.

TİGRİS HABER - Kentte su kesintisi ve ulaşım sıkıntıları nedeniyle vatandaşların yaşadığı zorluklara değinen Eş Başkanı Serra Bucak, önemli açıklamalarda bulundu. Bucak, "Özellikle en çok sorun yaşadığımız su sıkıntısını giderebilmek için ekiplerimiz 48 saattir uyumadan, dinlenmeden çalışıyor. Bu sorunu çözebilmek için değerli halkımızın anlayışına sığınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bucak, su kesintisinin yanı sıra ulaşımla ilgili sorunların da çözümü için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. "Ulaşımla ilgili tüm sıkıntılarımızı aşmak için çalışıyoruz. Bu sorunu en kısa zamanda çözüp halkımıza müjdeyi vereceğiz" dedi.

Su kesintisi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Bucak, belediye ekiplerinin 48 saattir aralıksız çalıştığını ve sorunun en kısa sürede çözüleceğini vurguladı. "Ekiplerimiz, kesintinin nedenini tespit ederek, çözüm için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Halkımızın bu süreçte gösterdiği sabır ve anlayış için teşekkür ederiz" dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (18)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri