Eş Başkan Bucak: Ortak yola dair inancımız tamdır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun DEM Parti Diyarbakır İl Örgütünü ziyaret etti.

TİGRİS HABER - Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, DEM Parti Diyarbakır İl Eş Başkanları Gülşen Özer ve Abbas Şahin’i ziyaret ederek yeni görevlerinde başarı diledi.

Eş Başkanlara ziyarette Genel Sekreter Emrullah Gördük, genel sekreter yardımcıları Zerin Türk, Reşat Bakan, Özgür Yıldız ve meclis üyeleri eşlik etti.

Eş Başkan Özer ve Şahin'e yeni görevlerinde başarı dileyerek konuşmasına başlayan Eş Başkan Bucak, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olarak il yönetiyle iş birliği ve ortak deneyimlerle Diyarbakır için çalışacaklarını söyledi.

"Ortak yola dair inancımız tamdır" diyen Eş Başkan Bucak, şöyle konuştu: "Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları ve encümenleri kentin sorunlarına dair yürütecekleri komisyon çalışmalarında da yine il yönetimimizle, ilgili komisyonlarla bir araya gelerek deneyimleri paylaşılacağız. Ortak yola dair inancımız tamdır. Eş Başkanlara, yönetime ve yöneticilere başarılar diliyorum.”

Eş Başkan Doğan Hatun ise kentteki sorunlarla tek tek ilgilendiklerini belirtti.

Sorunlar çözülene kadar gece gündüz demeden alanda olduklarını vurgulayan Eş Başkan Hatun, "Birikmiş bir sürü büyük sorun var. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Buradaki sorunlar hepimizi etkiliyor. Yerel yönetimlerimizin 2016'ya kadar bir seviyeye getirdiği her şey orada kaldı. Hiçbir ilerleme kaydedilmedi. Elbette daha önce de sorunlar vardı. Ama aynı zamanda bir çalışmada vardı. Şehir son yedi yılda büyüdü. Sorunlar arttı. Depremin yanı sıra ekonomik krizler, salgın hastalıklar ve daha birçok şey yaşandı. Sorunlar üst üste geldi. Biz ise bu sorunların çözümü için gece gündüz çalışıyoruz." diye konuştu.

DEM Parti Diyarbakır İl Eş Başkanları Gülşen Özer ve Abbas Şahin, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Bucak ve Hatun'a çalışmalarında başarı diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri