En popüler 10 bilim kurgu filmi

Bilim kurgu sinemasının heyecan verici dünyası, izleyicileri farklı zamanlara ve uzayın derinliklerine götürüyor. Popüler olan 10 bilim kurgu filmini derledik.

TİGRİS HABER - İşte en popüler 10 bilim kurgu filmi:

  1. "Blade Runner 2049" - Denis Villeneuve tarafından yönetilen bu film, distopik bir gelecekte geçiyor ve sıradışı bir polis memurunun hikayesini anlatıyor.
  2. "Inception" - Christopher Nolan'ın yönettiği bu film, gerçeklik ve rüya arasındaki ince çizgiyi keşfeden bir hırsızın hikayesini konu alıyor.
  3. "Ex Machina" - Alex Garland'ın yazıp yönettiği bu film, yapay zekanın insanlık üzerindeki etkilerini sorguluyor.
  4. "Interstellar" - Christopher Nolan'ın yönettiği bu film, gezegenimizin sınırlarını aşmaya çalışan bir grup astronotun epik hikayesini anlatıyor.
  5. "Annihilation" - Alex Garland'ın yönettiği bu film, gizemli bir alanda gerçekleşen doğaüstü olayları konu alıyor.
  6. "The Matrix" - Lana ve Lilly Wachowski'nin yönettiği bu klasik film, gerçeklik ve sanal gerçeklik arasındaki savaşı konu alıyor.
  7. "Arrival" - Denis Villeneuve tarafından yönetilen bu film, dünya dışı bir zekayla iletişim kurmaya çalışan bir dilbilimcinin hikayesini anlatıyor.
  8. "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" - Michel Gondry'nin yönettiği bu film, unutmanın ve hatırlamanın doğasını keşfeden bir çiftin hikayesini konu alıyor.
  9. "District 9" - Neill Blomkamp'ın yönettiği bu film, uzaylılarla insanlar arasındaki etkileşimi konu alıyor.
  10. "Snowpiercer" - Bong Joon-ho'nun yönettiği bu film, dünyayı dondurma tehlikesiyle karşı karşıya bırakan bir iklim felaketinin ardından hayatta kalan insanların hikayesini anlatıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kültür-sanat Haberleri