Elon Musk'tan Yusuf Dikeç'e dair yeni paylaşım, Silahı içeceğe dönüştürdü

Tesla, X ve SpaceX'in sahibi Elon Musk, sosyal medya platformu X'te (eski adıyla Twitter) Türk milli sporcusu Yusuf Dikeç hakkında bir paylaşım daha yaptı.

Elon Musk, Türk Milli Sporcusu Yusuf Dikeç Hakkında Paylaşım Yaptı

TİGRİS HABER - Tesla, X ve SpaceX'in sahibi Elon Musk, sosyal medya platformu X'te (eski adıyla Twitter) Türk milli sporcusu Yusuf Dikeç hakkında bir paylaşım daha yaptı.

Musk'ın paylaştığı videoda, Yusuf Dikeç'in atış sonrasında elindeki silahın içeceğe dönüşmesi ve ardından bu içeceği yudumlaması dikkat çekti.

Yusuf Dikeç ve Paris 2024 Olimpiyatları

Milli atıcı Yusuf Dikeç, Şevval İlayda Tarhan ile birlikte Paris 2024 Olimpiyatları'nda Atıcılık 10 Metre Havalı Tabanca Karışık Takım Finali'ne yükseldi. Sırbistan'a karşı mücadele eden Dikeç ve Tarhan, gümüş madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Dikeç, atış sırasında ekipman kullanmaması ve rahat tavırlarıyla dünyada tanınır hale geldi, ikonik pozu ise internette viral oldu.

Musk'a İstanbul Daveti

Geçtiğimiz cumartesi günü X hesabı açan Yusuf Dikeç, Elon Musk'ı etiketlediği paylaşımında, "Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?" diyerek ünlü iş insanını İstanbul'a davet etti. Musk, bu davete kısa süre içinde yanıt vererek, "Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak. İstanbul'u ziyaret etmek istiyorum. Dünyanın harika şehirlerinden birisi" dedi.

Bu olay, hem Elon Musk'ın hem de Yusuf Dikeç'in sosyal medya takipçileri arasında büyük ilgi uyandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri