Elazığ’da 223 bin Tl Ödüllü Satranç Turnuvası

28 Ekim 2 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya şimdiden yurtdışından ve birçok ilden satranç sporcusu kayıt yapmış durumda.

Şeyhmus Damar

TİGRİS HABER - Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Satranç Federasyonu, Elazığ Belediyesi ve İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi işbirliğiyle 28 Ekim - 02 Kasım 2023 tarihleri arasında Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde ELAZIĞ BELEDİYESİ YÜZYILIN HAMLESİ ULUSLARARASI SATRANÇ TURNUVASI düzenleniyor.

28 Ekim 2 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya şimdiden yurtdışından ve birçok ilden satranç sporcusu kayıt yapmış durumda.

Son zamanlarda yapılan en yüksek ödüllü satranç turnuvalarından biri olan ‘’ Elazığ Belediyesi Uluslararası Satranç Turnuvası’’ için bütün hazırlıklar tamamlandı.

Yurt dışı ve diğer illerden gelecek sporculara 200 kişilik ücretsiz konaklamanın sağlanacağı organizasyonu Türkiye Satranç Federasyonu, Elazığ Belediyesi ve İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi destekliyor.

Turnuva 28 Ekim - 02 Kasım 2023 tarihleri arasında Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde yapılacak.

4 ayrı kategoride yapılacak olan ‘’ Elazığ Belediyesi Uluslararası Satranç Turnuvası’’nın toplam ödülleri 223 bin TL olacak.(Haber Merkezi)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri