Eğil’de Karne şenliği!

Eğil Belediyesi’nce yapımı tamamlanan Çocuk Parkı’nın açılışı yapıldı. Yenişehir mahallesindeki parkın açılışına katılan çocuklar için karne şenliği düzenlendi.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - AK Partili Eğil Belediyesi’nce, bir süre önce yapımı tamamlanan Çocuk parkının açılışı yapıldı.

Yenişehir Mahallesi’ndeki Atatürk İlkokulu arkasındaki çocuk parkının açılışına, Eğil Kaymakamı Volkan Hülür, Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Reşit Umay, Belediye Meclis üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Belediye Başkanı Seydaoğlu ve Eğil Kaymakamı Hülür ile çocuklar tarafından büyük bir coşku ile yapılan parkın açılışının ardından Karne şenliği düzenlendi.

Park içinde yapılan şenlikte, Sirk, Jonglor, Tahta Bacaklar, Labut ve Çember Çevirme, Nasreddin Hoca ve Eşek hikayeli maskot (kostüm) Aşuk ile Maşuk komik dans gösterisi ve palyaçolar gösterileri ile karne alan çocukları eğlendirdi.

Şenlikte katılan tüm çocuklara dondurma ikramında bulunuldu.

Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, Geleceğin teminatı olan çocuklara ayrı bir önem verdiklerini ifade ederek, “İlçemize yeni çocuk parkları kazandırmaya devam ediyoruz. Eğil’de başta çocuklar olmak üzere ailelerin yeni dinlenme alanlarına kavuşması için ekiplerimiz çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Yavrularımızdan ve vatandaşlarımızdan gelen taleplere anında cevap verebilmek adına ekiplerimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri