DSİspor'da alt yapı seçmeleri başladı

Diyarbakır DSİspor kulübü her yıl geleneksel olarak alt yapı sporunun gelişmesi ve bu alanı güçlendirmek adına düzenlediği, Süper Amatör ve altyapı seçmeleri bugün başladı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Kuruluşundan bugüne kadar kendi alt yapısına çok büyük önem veren ve bir çok büyük spor kulüplerine futbolcu veren Diyarbakır DSİspor, bu yıl da Süper Amatör ve altyapı seçmeleri için bugün start aldı.

Yeşil beyazlı kulüp, sadece Diyarbakır değil, tüm ülke futbol takımları altyapısına sporcu kazandırmak üzere 8 Temmuz'da başlayıp, 24 Temmuz'da sona erecek seçmelere, tüm genç sporcular davet edildi. DSİspor tesislerinde yapılacak ve bugün start alan seçmeler, 8 - 24 Temmuz tarihleri arasında sadece hafta için olmak üzere yapılacak. Her gün Saat; 17.00 ve 21.00'de yapılacak olan seçmelere 2005 - 2012 tarihleri arasında doğan sporcular katılabilecek.

DSİspor kulüp antrenörü Ahmet Tanış, yapılacak seçmeler hakkında yaptığı açıklamada, "Diyarbakır gençler kardeşlerimizi her yıl olduğu gibi bu yılda bir kez daha sporun alt yapısı adı altında hizmet etmeye devam edeceklerine söyledi. Tanış, "Dsi spor tesislerimizin ve spor kulübümüzün kapıları her zaman açıktır. Diyarbakır gençlerine spor için her zaman hizmet etmeye hazır olduğumuzu bir kez daha deklere etmek istiyorum. Kulüp olarak hiçbir şeklide karşılık beklenmeden yaptığımız hizmetlerimize bir yenisini daha ekleyerek her yıl yaptığımız alt yapı seçme geleneğimizi sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri