Dolunayın gücü: 3 burç için zihinsel özgürlük zamanı!

Dolunay her zaman değişim zamanıdır. Ay'ın zirveye ulaşan ışığı gizli arzularımıza giden yolu aydınlatır.

TİGRİS HABER - Dolunay her zaman değişim zamanıdır. Ay'ın zirveye ulaşan ışığı gizli arzularımıza giden yolu aydınlatır. Dolunay'ın etkisi çoğu zaman eski duyguların temizlenmesine neden olarak yeni olasılıklara yer açar. Bu aynı zamanda hayatlarına huzurun geldiğini hissedecek 3 burcun başına da gelecektir.

22 Haziran'da gerçekleşecek Dolunay'da onları tam olarak neler bekliyor:

Boğa Burcu

Boğa burcu, uzun süredir gizli olan ve onları boğan zihinsel yükten kurtulma fırsatı bulacak. Dolunay, onları geçmişi geride bırakmaya motive edecek bir rahatlama ve yeni başlangıçlar duygusu getirecek. Şu ana kadar kendilerini baskı altında hissetmelerine neden olan acı dolu bir anıya veda etme gücünü bulacaklar. Bu sürüm onların dünyayı yeni bir ışıkta görmelerine ve yeni olumlu duygulara açılmalarına yardımcı olacak. Bu sayede kendilerini daha rahat ve güvende hissedeceklerdir.

Başak

Başaklar bir kez daha mutluluklarının önünde duran bir sorunla karşı karşıya kalacak ama artık bunun üstesinden gelebilecek güce sahip olacaklar. Durumu doğru değerlendirebilecek ve başa çıkma gücünü kendi içlerinde bulabileceklerdir. Dolunay onlara uzun zamandır beklenen rahatlama ve sezgilerine güvenme cesaretini verecektir. Kusurlarını kabul etmeyi öğrenecekler ve sürekli her şeyi kontrol etmeye çalışmayacaklar. Sonuç olarak, bu kez mutluluğun yolunu açacak olan gerçek iç huzuru bulacaklardır.

Yay Burcu

Yay burcu, Dolunay sayesinde çevresindeki hoş olmayan bir insanın boğucu etkisinden kendini kurtarabilecektir. Açık sınırlar koyma ve konumlarını kategorik olarak ifade etme cesaretini toplayacaklar. Bu onların özgüvenlerini geliştirmelerine ve eylemlerine güven duymalarına yardımcı olacaktır. Kendilerini toksik kişiden uzaklaştırdıklarında önemli bir rahatlama ve duygusal özgürlük hissedeceklerdir. Yeni bağımsızlık duygusu onların kişisel hedeflerine odaklanmalarına ve başkalarıyla daha rahat ilişkiler kurmalarına olanak tanıyacak.

22 Haziran Dolunayı; Boğa, Başak ve Yay burçları için değişim zamanı olacak . Onları uzun süredir geride tutan zihinsel prangalardan kurtulmalarına yardımcı olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Toplum-yaşam Haberleri