Diyarbekirspor teknik direktörü Somaspor maçı açıklaması; ‘Tam hazır değiliz’

TFF 2’nci Ligi Kırmızı grupta mücadele eden, Diyarbekirspor oynadıklarını Somaspor maçı sonrası Yeşil Kırmızılı takım teknik direktörü Mustafa Kalafatoğlu Tigris Habere konuştu.

ŞehmusKızılaslan

TİGRİS HABER - Diyarbekirspor ligin ilk maçında deplasmanda Somaspor’la karşılaştı. Diyarbekirspor bu maçtan 2-0 mağlup ayrıldı.

Diyarbekirspor Teknik direktör Mustafa Kalafatoğlu, şunları söyledi;

“Ligin ilk maçı için şunları söyleyebilirim, dezavantajlı bir şekilde müsabakaya çıktık, henüz transferlerimizi tam olarak tamamlayamadık. Lisans çıkarma işlemlerinde aksaklıklar yaşadık. Bu müsabaka özellikle savunma hattında ve forvet hattında eksiklerimizi görebilmek adına bizim için olumlu bir maç oldu. Oyuncularım daha hazırlık aşamasındalar ağır antrenmanlar yaparak lige hazırlanmaya çalışıyoruz, 15 gündür çok yoğun bir şekilde hem transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz hem de teknik, taktik, fiziksel ve zihinsel olarak lige hazırlanmaya çalışıyoruz.”

Kalafatoğlu konuşması devamında ise şunları söyledi ; “Lig çetin ve zor olacak. Önümüzdeki hafta Giresun spor ile oynayacağız. Bazı aksaklıklar olsa da takımımızı toparlayacağız, yolumuza devam edeceğiz.

Özellikle stoper ve hücum hattında acil transferlere ihtiyacımız var beş- altı tecrübeli oyuncuyu kadromuza katabilirsek hedeflediğimiz, planladığımız yerlerde olabiliriz. Kafamızda düşündüğümüz oyuncuları transfer edebilirsek birkaç hafta içinde takımımız tam oturmuş olacak.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri