Diyarbekirspor Şenol Demir’le ilk sınavını verecek

Lige çok kötü başlangıç yapan ve 4 maçtan 1 puan ancak alabilen, Diyarbekirspor yeni teknik direktör arayışı sonrası Eski teknik direktörü Şenol Demir’le uzun bir aradan sonra anlaşmaya vardı.

ŞehmusKızılaslan

TİGRİS HABER - Nesine 2’nci lig takımlarından Kırmızı grupta mücadele eden, Diyarbekırspor yeni Teknik direktörü Şenol Demir yönetiminde Bu Pazar günü saat 15.00’de ligin güçlü ekiplerinden Karacabey Belediyespor’u kendi evinde Seyrantepe şilbe 2 nolu sahada konuk edecek.

Lige çok kötü başlangıç yapan ve 4 maçtan 1 puan ancak alabilen, Diyarbekirspor yeni teknik direktör arayışı sonrası Eski teknik direktörü Şenol Demir’le uzun bir aradan sonra anlaşmaya vardı. Yeni Teknik direktör Şenol Demir Diyarbakır’a gelir gelmez ayağının tozuyla, Pazar günü yapacakları Karacabey Belediyespor maçı öncesi ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Diyarbekirspor’un Yeni Teknik Direktör Şenol Demir Takımın genel durumunu ve Karacabey belediye spor maçı hakkında yaptığı açıklamasında şunları söyledi.

Demir, “ Takımda ilk 4 hafta alınan sonuçları ortada bizim takım olarak ilk etapta ilk maçımızdan 3 puan almak ve takımın havasını değiştirmek, Uzun bir planlamaya gerek yok çünkü öyle bir lüksümüz en kısa sürede bunu yapmak lazım bu hafta kendi evimizde konuk edeceğimiz, Karacabey Belediyespor maçımız var Karacabey takımı çok iyi bir takım ve yakından takip ettiğimiz bir ekip olduğunu çok iyi biliyorum. Ama bizim bu maçtan mutlak galibiyet alarak çocukların bir an önce moral ve motivasyon acısından çok iyi olacak çünkü takımda 4 haftalık giden bir kötü sonuç var bunda dur demek için bu maçtan mutlak galibiyetle alarak sporcuların kendilerine öz güvenleri gelmesi acısından çok önemli 3 puanla çıkışa geçmek istedikleri” söyledi

Demir “Mansur gelince takım daha iyi olacak”

Teknik adam Şenol Demir Takımın kadrosu genellikle genç ve çok tecrübelisi olmayan sporculardan kurulmuş. Ama bunların çok büyük avantajlarıda var Dezavantajlarıda var. Avantajları ileride bu gençler çok faydalı olmaları yanı sıra sahada çok koşan, çok iyi baskı yapan bir genç kadro ancak bunlarının dezavantajları ise müsabakada gol atılırken veya yenildiği zaman nasıl bazen kendi bireysel yeteneklerini nasıl sahaya yansıtacaklarını konusunda deneyimsizlikten kaynaklı ancak takımda deneyimli Mansur çalar cezasının bitmesinin ardından takıma büyük katkı saylayacaktır diye konuştu

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri