Diyarbekirspor, Karaman maçına odaklandı

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve ligde zor günler geçiren Diyarbekirspor, deplasmanda oynayacağı Karaman FK maçı öncesinde hazırlıklarını Sürdürüyor.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve ligde zor günler geçiren Diyarbekirspor, deplasmanda oynayacağı Karaman FK maçı öncesinde hazırlıklarını Sürdürüyor. Yeşil-kırmızılı ekip, yeni teknik direktörleri Cihan Çetin yönetiminde bu önemli karşılaşmaya kilitlendi. Takım, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarına rağmen, bu zorlu deplasmanda çıkış yakalamayı hedefliyor.

Diyarbekirspor, geçen hafta oynadığı maçta sergilediği iyi futbola rağmen galibiyeti kaçıran taraf olmuştu. Teknik Direktör Cihan Çetin, o maçtaki performanslarından memnun olduğunu belirterek, hakem hatalarının sonuçları olumsuz etkilediğini şu sözlerle dile getirdi:

“Ligin 8. haftasına girdik. Ancak sahada istediğimiz futbolu tam olarak ortaya koyamadık. Bunun tek sebebi, sadece bizim oynadığımız futbolun yeterli olmaması. Maalesef, son haftalarda hakemlerin kararları oyunun seyrini değiştirdi ve sporseverler de bunu net bir şekilde gördü. Ancak bizim işimiz futbol. Sahada en iyi mücadeleyi vererek bu zorlu dönemi geride bırakacağız. Takım olarak buna inanıyoruz.”

Çetin, takımın Karaman FK maçına tam kadro olarak hazırlandığını ve sakat ya da cezalı oyuncuların bulunmadığını belirtti. Bu kritik karşılaşmada hedeflerinin, deplasmandan puan veya puanlarla dönmek olduğunu vurgulayan Çetin, oyuncularına ve ekibine güvendiğini ifade etti. Özellikle bu maçta iyi bir oyun sergileyip sahadan galibiyetle ayrılarak düşme hattından uzaklaşmayı planladıklarını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri