Diyarbekirspor 8 Hafta Sonra Galibiyetle Tanıştı

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Diyarbekirspor, uzun bir aranın ardından 3 puan sevinci yaşadı. Kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Bucaspor'u konuk eden yeşil-kırmızılı ekip, sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılarak kötü gidişata son verdi.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Şenol Demir'le ilk maçta İlk Galibiyet!

Takımın başına yeni geçen Teknik Direktör Şenol Demir, çıktığı ilk maçta takımına galibiyeti getirdi.

Diyarbekirspor, 90 dakika boyunca müthiş bir performans sergileyerek Bucaspor karşısında üstün bir oyun ortaya koydu ve sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla 8 hafta sonra galibiyetle tanışan Diyarbekirspor, moral bulurken, taraftarlarına da büyük bir sevinç yaşattı. Yeşil-kırmızılı ekip, bu galibiyetle ligde yükselişe geçmeyi hedefliyor.

Gol 81 dakikada İbrahim Halil kaydetti

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri