Diyarbakırspor Pazar günü Ergani deplasmanında

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 1. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor, bu hafta sezonun ilk mücadelesinde Erganispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - TFF Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 1. Grupta mücadele eden Diyarbakırspor sezonun açılış mücadelesinde deplasmanda Erganispor ile karşılaşacak. Teknik direktör Aytekin Yıldırım takımlar için sezonun ilk karşılaşmalarının zorlu geçtiğini, içeride veya deplasmanda fark etmeksizin bu zorluğun değişmediğini söyledi.

"Sezona geç başladık"
Yıldırım, sezona geç başladıklarını ve gençlerden kurulu bir ekip olduklarını vurgulayarak yeni yönetim, yeni teknik heyet anlayışla sahada olacaklarını söyledi. Erganispor'un da birbirlerini iyi tanıyan, deneyimli bir kadroyla yola devam ettiğini söyleyen Yıldırım, "Ligin ilk karşılaşmasında Pazar günü saat 13.00'de deplasmanda zorlu ve önemli bir ekip olan Erganispor'la oynayacağız. Erganispor geçen sezondan bu yana takımı bozmayan ve birbirlerini çok iyi tanıyan sporculardan kurulu bir ekip. Bizim hedefimiz belli, bu kritik mücadelede galip gelerek, lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri