Diyarbakırlı taraftarlar ekran başına kilitlenecek

Bugün Diyarbakır’ı temsil eden Amedspor, Diyarbekirspor, Amedspor Kadın Futbol Takımı, Diyarbakırspor ve Diyarbakır Sur Belediyespor’un maçları, spor severleri ekran başına kilitleyecek. Her takımın hedefi tek galibiyet.

Amedspor için liderlik şansı

TİGRİS HABER - Trendyol 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve 12 puanla 4. sırada yer alan Amedspor, saat 19.00'da Antalya'da Esenler Erokspor ile karşılaşacak. Bu kritik mücadeleden alınacak galibiyet, Amedspor’a liderlik şansı doğurması bekleniliyor

Diyarbekirspor ligin dibinden kurtulma mücadelesi verecek

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Diyarbekirspor, 5 haftadır galibiyet göremedi ve 1 puanla 18. sırada bulunuyor. Yeşil-kırmızılı ekip, saat 14.00'te İstanbul'da Beylerbeyi Yeni Çarşıspor ile karşılaşacak ve bu zorlu deplasmanda galip gelerek üst sıralara çıkma hedefiyle sahaya çıkacak.

Amedspor Kadın Futbol Takımı çıkışını sürdürmek istiyor

Turkcell Süper Kadın Futbol Ligi'nde başarılı bir performans sergileyen Amedspor Kadın Futbol Takımı, 6 puanla 6. sırada yer alıyor. Saat 14.00'te Trabzon A.Ş. Kadın Futbol Takımı ile deplasmanda oynayacak olan takım, 3 puan hedefiyle üst sıralara çıkmayı amaçlıyor.

Diyarbakırspor lige galibiyetle başlamak istiyor

TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Bölge 1. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor, sezonun açılış maçında saat 13.30'da Erganispor'la deplasmanda karşılaşacak. Diyarbakırspor, bu maçtan galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Sur Belediyespor kendi evinde galibiyet peşinde

TFF Bölgesel Amatör Lig'de yer alan Diyarbakır Sur Belediyespor ise kendi sahasında saat 13.30'da 12 Bingölspor ile karşılaşacak. Seyirci desteğiyle mutlak 3 puan hedefleyen Sur Belediyespor, bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmak istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri