TİGRİS HABER - Karate Paralimpik branşında önemli dereceler elde eden İbrahim Rubber Çelik ve Hediye Önal, antrenörleri Mehmet Yazar ile birlikte Gençlik ve Spor İl Spor Hizmetleri Müdürü Aydın Çetin ile bir araya geldi. Görüşmede sporcular, katıldıkları şampiyonalardaki deneyimlerini, karşılaştıkları zorlukları ve gelecek hedeflerini paylaştılar.
Altın ve Gümüş Madalya ile Büyük Başarı!
Diyarbakır’ı ilk kez bu branşta önemli bir başarı alan, sporculardan İbrahim Rubber Çelik, K-23 kategorisinde mücadele ederek altın madalya kazanırken, 40 kilo kadınlar kategorisinde yarışan Hediye Önal ise gümüş madalya kazandı.
Çetin iki sporcuyu ödüllendirdi
Gençlik ve Spor İl Spor Hizmetleri Müdürü Aydın Çetin, sporcuların bu başarılarını ödüllendirerek onları onurlandırdı. Çetin, sporcuların azmi ve kararlılığıyla büyük bir örnek teşkil ettiğini vurgularken, desteklerinin devam edeceğini belirtti. Bu anlamlı buluşma, Paralimpik sporcuların motivasyonunu artırırken, engelli bireylerin spora kazandırılmasının önemini bir kez daha ortaya koydu.