Diyarbakır’ın kadın muhtarları bir araya geldi

31 Mart Seçimlerinde Diyarbakır’ın Merkez Yenişehir, Sur ve Bağlar ilçesi’ndeki mahallelerde seçilen kadın muhtarlar, İl Valiliği’nce bugün düzenlenen Muhtarlar Günü kutlama töreninde bir araya geldi.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da İl Valiliği’nce 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle tören düzenlendi. Merkez Yenişehir İlçesindeki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Vali Yardımcısı ve muhtarlar katıldı. Törende muhtarlar Atatürk büstüne çelenk sundu.

KADIN MUHTARLAR TAM KADRO KATILDI

Bu arada, Diyarbakır’daki çeşitli mahallerin kadın muhtarları, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamalarına tam kadro katıldı. Bağlar İlçesi Şeyh Şamil Mahalle Muhtarı Çiçek Gözen, Körhat Mahalle Muhtarı Dilek Dere ve Muradiye Mahalle Muhtarı Dilek Demir, Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahalle Muhtarı Sadiye Sebat Korkutan, Kooperatifler Mahalle Muhtarı Fatime Kantar ve Yolaltı Mahallesi'nde Suzan Altıntaş ile Sur ilçesinin Lalebey Mahalle muhtarı Şener Çelik katıldı.

BAĞLAR KAYMAKAMLIĞINDA KUTLAMA PROGRAMI

Bu arada, Bağlar Kaymakamlığı’nca, Muhtarlar günü nedeniyle bir kutlama programı düzenlendi. Bağlar ilçesine bağlı merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının katıldığı programda konuşan Kaymakam İsmail Pendik, tüm muhtarların günlerini kutlayarak, yanlarında olduklarını söyledi. Bağlar ilçesi kadın muhtarları, düzenlenen organizasyondan dolayı Kaymakam Pendik’e teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri