Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde dezenfekte çalışması

Bismil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından havaların ısınmasıyla birlikte ilçedeki çöp konteynırlarında yaptığı dezenfekte çalışmasına hız verdi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın Bismil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından İlçe merkezinde bulunan çöp konteynırları dezenfekte çalışmasına hız verdi. Çarşı merkezi başta olmak üzere mahalle aralarındaki konteynırlar belirli periyotlarla yerinde bol köpüklü su ile yıkanıyor. yapılan dezenfekte çalışmasıyla kötü kokuların oluşumunu engellemeye çalışan Bismil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yapılan çalışmayla özellikle yaz mevsiminde oluşabilecek karasinek ve larvaların oluşumlarının da önüne geçilmiş olduğu açıklandı.

Şehrin tüm noktalarında bulunan konteynırların rutin olarak temizlendiği belirten Temizlik İşleri Müdürlüğü, çöp konteynırların yıkama ve dezenfekte çalışmasıyla görüntü kirliliği önüne geçtiklerini, kötü kokuların oluşmasını da engellediklerini açıklandı. Çöp konteynırların hijyenleşmesiyle larva ve sinek oluşumunun da önüne geçildiği belirtildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri