Diyarbakır takımları 4 farkı il ve ilçede mücadele edecek

TFF 2024-2025 futbol sezonunda Diyarbakır'ı temsil eden dört takım, bu hafta deplasmanlarda dört farklı illerde ve ilçede mücadele edecek.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER -

Hem profesyonel liglerde hem de amatör liglerde yer alan bu takımların rakipleri ve maç detayları şu şekilde:

Amedspor Antalya'da Esenler Erokspor'u ağırlayacak

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Amedspor, Diyarbakır Stadyumu'nun yeşil örtü saha zeminini bakım ve onarımı nedeniyle bu hafta Antalya’da Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelecek. Amedspor deplasmanda konuk edeceği, Erokspor'u yenerek şampiyonluk yolunda liderlik koltuğuna bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Diyarbekirspor İstanbul'da Beylerbeyi Yeni çarşıspor'la

Diyarbekirspor, TFF 2. Lig’de bu hafta İstanbul'da Beylerbeyi Yeni Çarşıspor'a karşı oynayacak. Sezonun başında çok genç bir kadro kuran, Ancak ligde 5 haftadır istenilen sonuçları alamayan Yeşil-Kırmızılı takım bu hafta deplasmanda galibiyet alarak
çıkışa geçmek istiyor.

Amedspor Kadın Futbol Takımı Trabzon'da

Amedspor Kadın Futbol Takımı, Turkcell Süper Kadın Futbol Ligi'nde Trabzon’da Trabzon A.Ş. Kadın Futbol Takımı ile karşılaşacak. Takımın hedefi, deplasmanda 3 puan alarak ligde iddiasını sürdürmek ve iyi bir konuma gelmek.

Diyarbakırspor Ergani’de

TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Bölge 1. Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor, bu hafta ligin ilk karşılaşmasında Ergani Spor ile deplasmanda karşılaşacak. Diyarbakırspor'un, bu maçta galip gelerek lige iyi bir başlangıç yapmayı amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri