Diyarbakır Sur’da gece denetimi

Diyarbakır’ın Sur Belediyesi, ilçenin en kalabalık caddelerinden biri olan Gazi Caddesi’nde işportacı denetimi başlattı. Dün akşam Saat: 19.00-21.00 arasında başlatılan denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER -Diyarbakır’ın tarihi Sur ilçesinde, işportacılara yönelik sıkı denetimler başlatıldı. Sur Belediyesi, Gazi Caddesi'nde seyyar satıcı ve işportacıları hedef alan kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Dün saat 19.00 ile 21.00 arasında başlayan denetimlerin, her gün düzenli olarak devam edeceği bildirildi. Sur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, "Şehir içindeki düzeni korumak ve vatandaşlarımıza daha iyi bir yaşam alanı sunmak için bu tür denetimlere devam edeceğiz. Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın huzuru için gerekli adımları atıyoruz" denildi.

Denetimlerin, hem esnaf hem de vatandaşlar tarafından olumlu karşılandığı ve Gazi Caddesi'nde daha düzenli bir ticaret ortamı sağlanacağı umuluyor. Sur Belediyesi, bu tür uygulamalarla şehir merkezindeki düzeni sağlamayı ve halkın güvenliğini artırmayı hedefliyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri