Şehmus KIZILASLAN
TİGRİS HABER - Sur Belediyespor, Pazar günü saat 14.30’da deplasmanda Hakkâri Zapspor ile karşı karşıya gelecek. Sur Belediyespor, Şampiyonluğun en büyük adaylarından Hakkari Zapspor karşısında 3 puan hedefliyor.
Hedef: Şampiyonluk, Play-Off ve Ligde Kalma
Diyarbakır Sur Belediyespor, ligde şu anda averajla ikinci sırada bulunuyor ve şampiyonluk yarışında iddialı. Teknik Direktör Ekrem Üşen, Tigris Haber’e verdiği röportajda, ligin en başında bugüne kadar her zaman belirtiğini ifade ettiği, Sur Belediyespor’un üç temel hedefe odaklandığını ve bunların en önemli olan birincisi Ligde kalmak, ikincisi ilk etapta, Play-Off’a kalmak ve buradan Şampiyon olarak ligi tamamlamak olduğunu söyledi.
Üşen, statü gereği Diyarbakır’ı temsil eden üç takımdan ikisinin düşeceğini ve Sur Belediyespor’un bu zorlu süreçte rakiplerini geçerek ligde kalmayı başarması gerektiğini vurguladı. Hedeflerinin Play-Off’a kalmak ve şampiyonluk olduğunu söyleyen Üşen, bu yolda hangi hedefi yakalarlarsa, başarılarını elde etmiş olacaklarını altını çizdi.
Hedef, Hakkari Zapspor’dan 3 Puan Almak
Sur Belediyespor, bu hafta sonu Hakkari Zapspor’a konuk olacak ve bu maçı mutlak galibiyetle tamamlamak istiyor. Üşen, Zapspor’a karşı oynayacakları maçta tek hedeflerinin 3 puan almak olduğunu belirtti. Ligdeki hedeflerine ulaşmak için her maçtan galibiyetle ayrılmaları gerektiğini ifade eden Üşen, özellikle Zapspor gibi şampiyonluk yolundaki büyük bir rakibe karşı kazanarak yolculuklarına devam etmek istediklerini söyledi.
Sakatlık Durumu ve Takımın Hazırlığı
Takımın durumu hakkında da bilgi veren Üşen, Murat Güneş’in 3 maçlık cezasının sürdüğünü ancak başka bir eksik oyuncu olmadığını belirtti. Üşen, rakiplerin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini, tek hedeflerinin her maçı kazanarak hedeflerine emin adımlarla ulaşmak olduğunu dile getirdi. Ayrıca, Hakkari Zapspor’a karşı sahaya çıkacak takımın son dakikalara kadar en iyi mücadeleyi verip, galibiyetle dönmek için hazır olduğunu vurguladı.