VİDEO - Diyarbakır stadyumunun yağmur sonrası son hali

Diyarbakır Stadyumu, Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında oynanacak olan Amedspor-Boluspor maçı öncesinde sabah erken saatlerde yoğun yağmur aldı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Tigris Haber tarafından görüntülenen stadyumda, yağışlara rağmen saha zemininin genel olarak iyi durumda olduğu gözlemlendi. İstanbulspor maçı sonrası bakım ve onarıma alınan 33 bin seyirci kapasiteli stadyum, bugün saat 19.00'da oynanacak maça ev sahipliği yapacak.

Yağmurun devam etmesi haline saha zemininde sıkıntı olabilir

Ancak yeni bakım gören ve onarımı tamamlanan çim zemin, yağışların devam etmesi halinde sorun yaşanabileceği yönünde sinyaller veriyor. Sahanın durumu özellikle yağmurun şiddetine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle, maç sırasında saha koşullarının etkilenmesi olası gözüküyor.

Hummalı temizlik çalışması başladı

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı personeller, Amedspor-Boluspor maçı öncesinde stadyumun genel bakım ve temizlik çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan saha çim çizimleri de başladı. Yağmur sonrası stadyumda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için ekipler yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bu hazırlıklar, maçın sorunsuz bir şekilde oynanabilmesi için büyük önem taşıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri