Diyarbakır stadyumunun Erokspor maçına yetişmesi zor gibi

Diyarbakır Stadyumu'nda hummalı bir çalışma devam ediyor. 33 bin seyirci kapasiteli stadyumun çim zemini, Amedspor'un Boluspor ile oynadığı maçın ardından ciddi zarar gördü.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Süper Lig'i hedefleyen Amedspor'un sahasında yaşanan bu sorun nedeniyle, çim zeminin bakım ve onarım işlemleri son hızla sürdürülüyor.

Yetkililer, Stadyumunda bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle hava şartlarının göz önünde bulundurularak, önceden kuruldukları, hava perde Vanalarının ve çim zeminini üzerinde çekilen perde brandalarının kaldırdıklarını belirtilirken, Amedspor'un 6 Ekim 2024 Pazar günü Esenler Erokspor ile yapacağı maça kadar çim zeminin yetişmesinin çok zor olduğunu, ancak 27 Ekim 2024'te Pendikspor ile yapılacak olan maç için olağan dışı bir sonuç olmadığı takdir de, yetiştirilmesinin planlandığını ifade edildi

Çimlerin zarar görmesi, saha koşullarını olumsuz etkilerken, çalışmalarına Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu’nun özel ilgisiyle dışarıdan gelen mühendisler ve uzmanlar, çalışmaları hızlıca tamamlamak için yoğun çaba sarf ediyor.

Diyarbakır Stadyumu'nda hummalı çalışmalar sürüyor. Amedspor'un Boluspor maçı sonrası çim zeminin ciddi hasar görmesinin ardından 33 bin seyirci kapasiteli stadyumun saha koşullarını iyileştirmek için bakım ve onarım işlemleri hızla devam ediyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri