TİGRİS HABER - Diyarbakır'da il şampiyonu olan Diyarbakır Spor Lisesi Kiz ve Erkek Voleybol takımları Batman’da düzenlenen, Türkiye Şampiyonası Çeyrek Final müsabakalarında rakiplerini yenerek Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda yarı finallere kalarak önemli başarıya imza attılar.
"Hedefimiz final"
Diyarbakır Spor Lisesi Müdürü Çerkez Selimoğlu, Tigris Haber'e yaptığı açıklamada; okullarının spor alanındaki başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, maddi ve manevi anlamda desteklerini esirgemeyen, Diyarbakır il Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali'ye teşekkür ederek şunları söyledi
“Okulumuz, sadece akademik anlamda değil, spor alanında da öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmelerine destek vermeye devam ediyor. Hem kız hem erkek voleybol takımlarımızın bu başarıları, yoğun bir çalışmanın ve takım ruhunun sonucudur. Batman’da büyük bir mücadele verdik ve yarı finale adımızı yazdırmayı başardık. Şimdi hedefimiz Türkiye finallerinde aynı başarıyı tekrarlamak.”
Öğrencilerden başarı mesajı
Kız ve erkek voleybol takımlarının oyuncuları, elde ettikleri başarıdan dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek, yarı finaller için sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ifade ettiler. Takım antrenörleri de öğrencilerin disiplinli çalışmaları ve azimleri sayesinde bu başarıyı yakaladıklarını belirtti.
Diyarbakır Spor Lisesi’nin bu başarılarının bölgedeki genç sporcular için önemli bir motivasyon kaynağı olması bekleniyor. Şimdi gözler, Elazığ’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası Yarı Final müsabakalarına çevrildi.