Diyarbakır müftüsünden hafızlara teşekkür

Diyarbakır İl Müftülüğünce “Bir Hafızın Serencamı” adlı tiyatro gösterimi düzenlendi. İl Müftüsü Celal Büyük, tiyatro gösteriminde hafızlığın önemine dikkat çekerek, emeği geçen eğitimcilere teşekkür etti.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da İl Müftülüğünce “Bir Hafızın Serencamı" adlı tiyatro gösterimi düzenlendi. Diyarbakır merkez Kayapınar İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda düzenlenen tiyatro gösteriminde, hafızlık eğitimine ve bu alandaki emeğe vurgu yapılırken, hafızlık eğitiminin zorlukları ve bu yolda gösterilen fedakârlıklar üzerinde duruldu.

İl Müftüsü Celal Büyük, etkinlikte yaptığı konuşmada, hafızlığın toplumsal ve kişisel önemine değindi. Büyük, başta İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Şafi Bilik olmak üzere, Kuran kursu yöneticileri ve öğreticilerine, ayrıca gösterimi hazırlayan öğrencilere teşekkür etti.

Eğitimcilere ve öğrencilere olan minnettarlığını dile getiren Büyük, "Bu tür etkinlikler, hafızlık eğitimine verdiğimiz önemi ve bu süreçte emeği geçen herkesi onurlandırmak için önemli fırsatlar sunuyor" dedi.

Altında yatan vefa duygusunu ön planda tutan etkinlik, toplumsal dayanışma ve eğitimcilerin özverili çalışmalarına olan bağlılığı vurguladı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri