Diyarbakır Jandarma Komutanı'ndan Narin açıklaması; ‘Çember daraldı’

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin’in bulunması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, yaptığı basın açıklamasında, "Çember daraldı, kısa sürede müjde vereceğiz" dedi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşentepe Mahallesi'nde Güran ailesinin 8 yaşındaki kızı Narin kayboldu. Bölgedeki tüm güvenlik güçleri Narin için seferber edildi. Sekiz yaşındaki kız için yüzlerce kişi sorgulandı binlerce araç tarandı. Tarlalar, samanlık yığınları aranırken kentte toplu ulaşıma Narin'in fotoğrafları da asıldı. Narini arama çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

"ÇEMBER DARALDI"

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, Narin ile ilgili soruşturma kapsamında konuştu. Yıldırım şu açıklamayı yaptı:

"Kısa bir zamanda Narinimize ulaşacağız.

En ince hassasiyete kadar değinildi. En ufak deliller incelendi. Diyarbakır'ın 17 ilçesinden bin küsur komanda üçün defa arazide arama faaliyetler devam etmektedir. Milletimiz emin olsun, devletimiz en kısa sürede Narin'i bulacaktır. Her türlü ihbarın üzerine gitmekteyiz. Çember çok daraldı. Yer altı görüntüleme cihazların kadar imkânları buraya yağdırdık.

Derdimiz kızımıza ulaşmak. İstediğimiz bu. Köyümüz içinde kurduğumuz harekât merkezinde dalında uzman olan arkadaşlarla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Elimizde önemli deliller var bulacağız. Çok kısa bir süre kaldı, inşallah Narinimizin müjdesini vereceğiz" (Haber merkezi)

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri