Diyarbakır İstasyon Viyadüğü’nde tehlike

Diyarbakır Yenişehir’de İstasyon viyadüğündeki aydınlatma direklerinde açıkta kalan elektrik kabloları, hem yayalar hem de sürücüler için büyük bir tehlike oluşturuyor. Vatandaşlar, onarım talep ediyor.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Yenişehir Mahallesi’nde bulunan İstasyon viyadüğündeki aydınlatma direklerindeki elektrik kablolarının açıkta kalması, tehlikeleri de beraberinde getiriyor. Direklerin altındaki kapakların şahıslar tarafından çalınması sonucunda dışarıda kalan kablolar, hem yayalar hem de araçlar için risk teşkil ediyor.

Vatandaşlar, açıkta kalan kabloların birçok kazaya neden olabileceğinden endişe ediyor. Özellikle akşam saatlerinde yetersiz aydınlatma ve açık kablolar, hem yürüyüş yapan vatandaşlar hem de sürücüler için tehlikeli bir durum yaratıyor.

Ayrıca, açıkta kalan elektrik kablolarının, çocuklar tarafından oyun alanı olarak kullanılma riski de bulunuyor. Bu nedenle, vatandaşlar, Karayolları ekiplerinin bir an önce onarım yaparak bu tehlikeyi ortadan kaldırmasını talep ediyor. Açıkta kalan kabloların derhal güvenli hale getirilmesi gerektiği vurgulanarak, yetkililerin konuyla ilgili acil bir müdahale yapması bekleniyor.

Vatandaşlar, bu durumun uzun süredir devam ettiğini belirterek, sorunun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri