Diyarbakır Gökkuşağıspor, başarıya damga vurdu

Diyarbakır Gökkuşağı spor kulübü, Türkiye Basketbol Turnuvasında Kızlarda 8'nci, Erkeklerde ise 16'nci olarak Büyük başarı elde etti.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Diyarbakır Gökkuşağı spor akademisinin düzenlediği ödül törenine, Kulüp Başkanı Soreş Eser ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlkte Akşemsettin Ortaokulu müdürü Davut Gümüş, Ali Emeri lisesi müdürü Hüseyin Oruç, Evrim Koleji Okulları Murat Evruk, Basketbol Antrenörleri Ramazan Deniz, Utku Çetin Turgay Bengin ve 100'e yakın sporcu ve aileleri katıldı.

Diyarbakır Gökkuşağı Spor Kulüp Antrenörü Murat Bozkurt, yaptığı açıklamasında, Diyarbakır Gökkuşağı Spor Akademisi olarak asıl amaçlarının Diyarbakırda ve çevre ilçelerinde bulunan yetenekli gençlere ve çocuklara dokunup onlara hayatın her alanında kendilerine Öz güvenlerini olduğunu anlatmak ve hazırlamak olduğunu söyledi.

Bozkurt Şunları söyledi;

"Spor kulübü olarak bu sezonu Basketbol liglerinde Erkeklerde Türkiye 8'ncisi Kızlarda ise Türkiye 16'ncisi olarak Diyarbakır tarihinde bir ilki başardıklarını ve Diyarbakır Gökkuşağı spor akademisi olarak ikincisini düzenlediğimiz ödül töreninde 100’den fazla sporcu ve veliyi ağırlamanın mutluluğunu ve gurununu yaşadık. Bu özel günümüzde başlatmış olduğumuz 1'nci Dönem gelişim turnuvasının final etabıyla tamamladık.”

Kulüp Başkanı Şoreş Eser, Maddi ve manevi destek verenlere plaket takdim etti.

Onur ve Teşekkür plaketkeri, Diyarbakır Akşemsettin Ortaokulu müdürü Davut Gümüş'e, Ali Emeri lisesi müdürü Hüseyin Oruç'a Evrim Koleji Okullarına Murat Evruk ,Ramazan Deniz ,Utku Çetin, Turgay Bengin'e verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri