Diyarbakır Futbol İl Temsilciliğine yeni aday

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Diyarbakır il temsilciliği için 21 Temmuz Pazar günü saat 16.00'da yapılacak seçimlerde ilk aday ortaya çıktı. Futbol Antrenörü Orhan Çoban, Diyarbakır Futbol İl Temsilciliği adaylığını açıkladı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Adayların en geç 19 Temmuz 2024 Cuma gününe kadar başvuru yapabilecekler. Diyarbakır'da yapılacak olan Futbol İl Temsilciliği seçimi tarihi belli olmasının ardından temsilciliğe aday olmak isteyenler ASKF Başkanlığı'na en geç 19 Temmuz 2024 Cuma gününe kadar dilekçeyle başvurmaları gerekmektedir.

Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Tesislerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Orhan Çoban, Diyarbakır futbol il temsilciliği için yapılacak olan seçimlerde aday olacağını açıklayan ilk kişi oldu.

Tigris Haber'e konuşan Çoban, "Diyarbakır için öncellikle hayırlı olmasını diliyorum. Benim asıl hedefim; ilimizde futbolun daha sağlıklı yürümesinde ve daha iyi yerlere gelmesi için, hem kurumlar, hem de futbol kulüplerinin arasında ki iletişim eksikliğini de gidererek, çözüm için mücadele etmek. Bunlar için aday olduğumun altını çizmek isterim. Bunun bir bayrak değişikliği gerekliliğine inandığım için aday oldum" dedi.

21 Temmuz tarihinde yapılacak seçimde aday olmasının bir başka nedeninin de Diyarbakır spor camiasının yaşadığı sorunlara köklü çözüm üretmek olduğuna dikkat çeken Çoban, şunları söyledi:

"Gelişen ve nüfusu artan ilimizde faaliyet alanı gittikçe artan futbol takımlarının ve tesislerin geçmişten gelen sorunlarını en iyi bilenlerden biri olduğumu düşünüyorum. Bu sorunların çözümünü de bilen bir kişi olarak, futbolun sistemli, planlı bir iklimini oluşturmak için yola çıktım. Bu sene yapılacak seçimlerde tüm futbol paydaşlarının desteğini alarak sorunların çözümünü kolaylaştırmak adına aday oldum. Yıllardır spor camiasının içinde farklı görevler alan ve gençlik için birçok alanlarda çalışmalar yürüten biri olarak, spor alanındaki herkesten destek bekliyorum."

MT/NS

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri