Diyarbakır Bismil’de eşbaşkanları sürekli halkın arasında

Diyarbakır'ın Bismil ilçe Belediyesi Eşbaşkanları Mizgin Ekin ve Güven Tanrıkulu ile Bismil DEM İlçe Teşkilatının, dün düzenlediği ortak halk gününden sonra bu sabah da eş başkanlar esnafı ziyaret etti.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın Bismil İlçesinde Bismil Belediyesi Eş Başkanları Mizgin Ekin ve Güven Tanrıkulu, dün akşam halk toplantısı düzenleyerek, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, tek tek not aldı. Gece geç saatlere kadar süren halk toplantısının ardından Eşbaşkanlar Ekin ve Tanrıkulu, bugün sabah saatlerinde de esnaf ziyaretine çıktı.

Bismil Seyrantepe Mahallesinde dün akşam düzenlenen halk toplantısına Bismil Belediye Eşbaşkanları Mizgin Ekin, Güven Tanrıkulu, DEM Bismil İlçe Eşbaşkanları Mustafa Kurt, Methiye Çakmak, DBP İlçe Eşbaşkanı Zerife Güneş, Belediye Meclis Üyeleri, parti yöneticileri yanı sıra onlarca vatandaş katıldı. Kadınların ağırlıkta olduğu toplantıda konuşan Bismil DEM Parti İlçe Eşbaşkanı Mustafa Kurt, son günlerde bölgede ve orta doğuda yaşanan siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

BİSMİL'DE KAPATILAN KURUMLAR TEKRAR AÇILACAK

Bismil Belediye Eşbaşkanı Güven Tanrıkulu da yaptığı konuşmada, belediyeye gelecek her bir kuruşu, halkın hizmeti için kullanacaklarından kimsenin şüphesi olmamasını söyledi. Belediyelerde yapılan tahribatlara dikkat çeken Tanrıkulu, halkın 8 yıldır özlem duyduğu hizmeti Bismil'de en kısa zamanda tesis edeceklerini kaydetti. Kayyımın kapattığı tüm kurumları tekrar açacakları müjdesini veren Tanrıkulu, yaşamın her alanında halkın ihtiyaçlarına cevap olabilmek için çalışacaklarını söyledi.

BİSMİL'DE HALK KARAR MERCİ!

Her fırsatta halkla bir araya geleceklerini belirten Tanrıkulu, "Biz orada sadece siz halkımızın hizmetkârlarıyız. Bizler belediyede koordinatörüz, halk ise karar mercidir. Buraya gelmemizin amacı halkımızın sorunlarını dinlemek ve var olan sorunlara halkımızla ortaklaşarak çözüm bulmaktır. Belediyeler 8 yıl büyük bir tahribata uğramıştır. Bu anlamda bize daha çok sorumluluklar düşmektedir. 8 yıldır hizmetten yoksun bırakılan bu halkımıza gece gündüz çalışarak sorunlarını en kısa sürede çözmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

GÜNDÜZ ESNAF ZİYARETİ

Akşam halk toplantısı düzenleyen Bismil Belediyesi ve Bismil DEM İlçe Teşkilatı üyeleri, sabah saatlerinde de birlikte ilçe merkezindeki esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen eşbaşkanları, halkın görüş ve önerilerini tek tek not aldı. Bismil Oto Galericiler Sitesi ve Buğday Pazarındaki esnafları ziyaret eden Bismil Belediyesi Eşbaşkanları; Mizgin Ekin ve Güven Tanrıkulu ile Bismil DEM İlçe Eşbaşkanları; Mustafa Kurt ve Methiye Çakmak, DBP İlçe Eşbaşkanı Zerife Güneş, belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileri esnafların sorunlarını dinledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri