Diyarbakır Amatör Play-Off’ta kuralar çekildi

Diyarbakır Amatör Spor Kulupleri Federasyonu (ASKF) tarafından ve Futbol İl Temsilciliğinin düzenlediği Diyarbakır 1'nci Amatör Ligi Play-Off'lara kalan 6 takımın kuraları çekildi. Play-Off grubu ilk karşılaşması 23 Haziran 2024 Pazar günü start alacak.

Şehmus Kızılaslan - Özel Haber

TİGRİS HABER - Dün 19 Haziran 2024 Tarihinde ASKF Federasyonu tarafından ve Futbol İl Temsilciliğin düzenlediği Diyarbakır 1'nci Amatör ligi Play-Off grubuna kalan 6 takımın kura çekimi dün yapıldı. Play-Off maçlarının ilk karşılaşması ise 23 Haziran Pazar günü Beyaz Teşebşir Spor Tesisleri'nde saat; 18.00'da, Diyarbakır İdman Yurduspor ile Diyarbakır Sağlıkspor arasında oynanacak.

Kura çekimleri Diyarbakır Bağlar Gençlik Merkezinde ASKF Başkanı Remzi Dayan ve yönetim kurulu üyeleri, TÜFAD Başkanı Abdulsamet Karakaş, Diyarbakır Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ, kulüp yetkileri ve antrenörler katıldı.

Buna göre kura çekimlerinden sonra Diyarbakır 1'nci Amatör Ligi Play-Off karşılaşmaları, tek devreli ve puan usulüne göre yapılacak. Maçlar yazın hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle akşam saatlerinde 3 karşılaşma yapılacak ve tek sahada oynanacak. Karşılaşmalar sonrası puanların eşit olması durumlarında takımların maçları ise aynı saatlerde 3 ayrı sahada yapılacak.

Diyarbakır 1'nci Amatör ligi Play-Off'lara kalan 6 takımın maçlar İse şöyle;

İlk karşılaşma Diyarbakır İdmanyurduspor ile Diyarbakır Sağlık Spor arasında 23 Haziran Pazar günü Saat; 18.00'de, ikinci karşılaşma saat 20.00'de Diyarbakır 1903 Kartalspor ile Licegücüspor arasında oynanacak. Üçüncü karşılaşma ise saat 22.00'da Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Gökkuşağıspor arasında oynanacak.

Play Off Grup Müsabakalarında yer alan 6 takım şöyle;

Diyarbakır 1903 Kartalspor

Diyarbakır Sağlıkspor

Licegücüspor

Diyarbakır Gökkuşağıspor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor

Diyarbakır İdmanyurduspor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri