Diyarbakır Amatör Liginde büyük kupa şöleni

Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından organize edilen, 2023-2024 amatör futbol sezonunda Diyarbakır Süper Amatör, 1.Amatör ve genç liglerde şampiyon olan kulüpler için kupa töreni düzenlenecek.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Düzenlenen kupa töreni 25 Eylül 2024 Çarşamba günü Sezai Karakoç Kültür Merkezi'nde saat 18.00'de şampiyon takımların başarıları taçlandırılacak ve bir üst lige yükselen kulüplerin başarısı kutlanacaktır.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'da davet edildi

Törene, Diyarbakır Valisi, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları, Ticaret Odası Başkanı, Gençlik ve Spor İl Müdürü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürü ve Spor Taban Birlikleri gibi önemli isimlerin katılımı beklenmektedir. Bu geniş katılım, bölgedeki amatör futbola verilen değeri ve bu alandaki başarıların ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne sergilenecek

Dayan, şampiyon kulüpleri tebrik etti

Diyarbakır ASKF Başkanı Remzi Dayan yaptığı açıklamada düzenlenecek olan törende, şampiyon olan kulüplerin kupa seremonisini büyük bir coşku içinde gerçekleştirmek adına ve bir üst lige yükselen kulüplerin teknik ekipleri ve yöneticileriyle birlikte bu önemli günde birlikte kutlamaya davet etti.

Dayan Bu şampiyonluk sevinci yaşayan tüm kulüpleri ve bu süreçte emeği geçen herkesi tebrik ederek, amatör futbolun geleceği için atılan bu adımların, Diyarbakır’ın futbol ekosistemini güçlendireceğine inandıklarını da belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri