Dilan Polat tahliye edildi!

Kasım ayından bu yana cezaevinde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, adli kontrol şartı ile tahliye edildi.

TİGRİS HABER - Kasım ayından bu yana cezaevinde tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, adli kontrol şartı ile tahliye edildi. Öte yandan eşi Engin Polat'ın tutukluluk hali ise devam ediyor. Baba Cengiz Polat da tutuklu durumda olan sanıklar arasında. Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda olan Polat'ın bugün cezaevinden çıkması bekleniyor.

Lüks hayatının her anını sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaşan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, geçen kasım ayından bu yana tutukluydu. Polatların kara para akladıkları gerekçesiyle yargılandıkları davada yeni gelişme yaşandı.

Sağlık sorunları yaşayan ve kendisine zarar verdiği gerekçesiyle tedavi olan Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanması talep edilmişti. Avukatları, Dilan Polat’ın sağlık durumu ve MASAK Raporu’nu gerekçe gösterip 10 ayda 10’dan fazla tahliye talep etti. Davanın savcısı da tahliyeyi talep ederken hakim bu talebi reddetti. (Halk TV)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri