Demirtaş'tan Filistin halkına başsağlığı mesajı: "Netenyahu, alçaklıkta sınırları aşalı çok oldu"

Edirne Cezaevinde tutuklu bulunan siyasetçi Selahattin Demirtaş, suikast sonucu öldürülen Haniye için yayınladığı mesajda, Haniye'nin saygın bir lider olduğunu belirterek, İsrail Devlet Başkanı Netenyahu için de, "alçaklıkta sınırları aşalı çok oldu

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski eş başkanı tutuklu Selahattin Demirtaş, İran'da suikast sonucu öldürülen Haniye için başsağlığı mesajı yayınladı. Demirtaş, Haniye için övgü dolu sözler kullanırken, İsrail Devlet Başkanı Netenyahu için de "Ahlaksızlıkta, alçaklıkta sınırları aşalı çok oldu" sözlerine kullandı.

4 Kasım 2016 yılından beri Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP eski eş başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya platformu üzerindeki X hesabından,

Haniye için başsağlığı mesajı paylaştı. Daha önce Haniye ile çekilmiş bir fotoğrafını ve kendi el yazısıyla yazdığı mesajı paylaşan Demirtaş, şunları söyledi:

"Zulme Karşı direnişle geçirilmiş her hayat anlamlıdır, saygındır. Filistin Halkının liderlerinden Haniye de her daim bu şekilde anılacaktır. Netenyahu iktidarı hukuksuzlukta, ahlaksızlıkta, alçaklıkta, sınırları aşalı çok oldu. Haniye'nin korkakça katledilmesini, lanetliyorum, kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm Filistin Halkı'na başsağlığı diliyorum. 31.07. Edirne. Selahattin Demirtaş."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri