Çandar: "Bu cinayeti işleyenler hesap verecek"

Çandar: "Bu cinayeti işleyenler hesap verecek"
DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Cengiz Çandar, gazeteciler Nazım Daştan ve Cihan Bilgin'in Rojava bölgesinde bugün gerçekleştirilen SİHA saldırısıyla öldürülmesine tepki gösterdi.

TİGRİS HABER-DEM Partili Çandar, genç gazeteciler Nazım Destan ve Cihan Bilgin'in, Rojava'da öldürülmelerine tepki gösterdiği açıklamasında SİHA emrinin kim tarafından verildiğinin ortaya çıkartılması gerektiğini ifade etti.

Çandar'ın açıklaması şöyle:

"Biri 29, diğeri 32 yaşındaydı. Medyanın yüz akıydılar. Cihan Bilgin ve Nazım Daştan'ın katledilmeleri suçtur. Onları katleden SİHA emrini kim verdi, kim gönderdi, mutlaka ortaya çıkarılmalıdır. Bu alçakça cinayeti işleyenler birgün mutlaka hesap vereceklerdir. Bu konunun peşi bırakılmayacaktır."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.
Unable to Load More

Dünya Haberleri