Bu da Kürt Neymar!

Bağlar sokaklarında futbol topu ile akrobasi hareketleri yapan 4 arkadaş, izleyenleri hayran bıraktı. Sırtında Neymar yazılı Barcelona forması giyen çocuk ise yaptığı hareketlerle çekilen video, sosyal medyada yüzbinlerce kişi tarafından izledi.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Diyarbakır merkez Bağlar Mahallesi'ndeki bir sokakta, kendi aralarında kafa ve ayakla top sektiren 4 arkadaşın çektiği video, sosyal medyada paylaşınca gündem oluşturdu. Kısa sürede yüzbinlerce kişinin izlediği videodaki çocuklar, izleyenleri hayran bıraktı.

Merkez Bağlar ilçesi Şeyhşamil Mahallesi olduğu öğrenilen bir sokakta 4 arkadaşın futbol topu ile yaptığı hareketler, sosyal medyada yüzbinlerce kişi tarafından beğenildi.

Kafaları ve ayaklarıyla top sektirerek paslaşan çocuklar, uzun süre topu yere düşürmedikleri gözleniyor. Yaptığı hareketleri gerçek Neymar'ın bile yaptığı belki de yapamadığı akrobatik hareketler, izleyenleri hayran bıraktı.

Sosyal medya platformlarındaki bir çok hesaptan paylaşılan videoya yapılan yorumlarda, "Bu da Kürt Neymar" yazıldığı görüldü. Çocukların paylaştığı bu video, haftalardır sosyal medyada beğeni ile izlenmeye devam ediliyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri