Bismil'de Engelli yurttaşlara tekerlekli sandalye desteği

Bismil Belediyesi, ihtiyaç sahibi üç engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye ederek onların hayatlarını kolaylaştırdı.

TİGRİS HABER - Bismil Belediyesi, ihtiyaç sahibi üç engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye ederek onların hayatlarını kolaylaştırdı. Belediye Eş Başkanı Güven Tanrıkulu, engelli bireylerin özgürce dolaşabilmesi için çalışmalarının süreceğini vurguladı.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, Bismil Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi üç engelli yurttaşa tekerlekli sandalye hediye edildi. Tekerlekli sandalyeler, Bismil Belediyesi halkla ilişkiler salonunda düzenlenen bir törenle sahiplerine teslim edildi.

Törende konuşan Bismil Belediye Eş Başkanı Güven Tanrıkulu, göreve geldikleri günden beri Bismil Engelliler Derneği ile yakın bir işbirliği içinde olduklarını belirtti. Tanrıkulu, “Engelli vatandaşlarımızın her türlü sorununa yanıt olmayı ve engelsiz bir kent yaratmayı hedefliyoruz. Cadde, sokak ve parklarda özgürce dolaşabilmeleri için sürekli olarak görüş ve önerilerini alıyoruz ve bu doğrultuda çalışmalar yapıyoruz,” dedi.

Tanrıkulu, tekerlekli sandalye ihtiyacı olan üç engelli vatandaşa bu desteği sunarak onların yaşamlarını daha konforlu hale getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Tekerlekli sandalye alan vatandaşlar, Bismil Belediyesi ve Belediye Eş Başkanı Güven Tanrıkulu’na teşekkür ederek, belediyenin engellilere yönelik yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmaların kendileri için büyük önem taşıdığını dile getirdi. Desteklerin devamını umduklarını belirten vatandaşlar, belediyeye olan minnettarlıklarını ifade ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri