Bismil Ulutürk Mahallesine parke taş döşeniyor

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde başlatılan kilitli parke taş döşeme çalışması devam ediyor. Belediye eşbaşkanları, çalışmaları yerinde inceleyerek, vatandaşın sorunlarını dinledi.

Mehmet TÜRK

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın Bismil İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan kilitli parke taş döşeme çalışması devam ediyor. Ulutürk mahallesinde yapılan kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Eş Başkanlar Mizgin Ekin ve Güven Tanrıkulu, yetkililerden bilgi aldı.

İhalesi yapılmış olan 50 bin metre karelik kilitli parke taşı döşeme çalışması kapsamında daha önce hiç çalışma yapılmamış sokak ve caddelerde başlatılan çalışmalar devam ediyor. Yapılan çalışmayla birlikte sokakların yaz mevsiminde tozdan, kış mevsiminde ise çamurdan arındırılarak, daha yaşanılabilir cadde ve sokaklar hedefleniyor.

Çalışma sahasında mahalle sakinleriyle görüşen Belediye Eş başkanları Ekin ve Tanrıkulu, halkla el ele vererek var olan sorunlarını en kısa sürede çözeceklerini açıkladı. Vatandaşlar ise belediyenin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, eş başkanlara teşekkür etti.

İlçenin değişik noktalarında bulunan çalışmaları yerinde inceleyen Eşbaşkanlar Ekin ve Tanrıkulu, daha önce belediye hizmetlerinin yeterince verilmediği Ulutürk Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceledi. Ekin ve Tanrıkulu, yol yapım çalışmalarını titizlikle yürüten ekibe de teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri