Bismil Emniyeti DİSKİ binasını boşalttı!

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü, DİSKİ'nin hizmet verdiği binanın kendilerine ait olduğu gerekçesiyle içeride bulunan DİSKİ görevlilerinin binayı boşaltmasını ve içerideki araç gereçleri de çıkartmalarını istedi.

TİGRİS HABER - Bismil İlçesinde eski Devlet Hastanesi olarak bilinen ve 2022 yılından beridir DİSK'inin hizmet binası olarak kullanılan bina, Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. Çok sayıda personelin çalıştığı ve 120 bin nüfusa hizmet veren DİSKİ Bismil Şubesi, yer bulamaması üzerine, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına DİSKİ personeline, Bismil Belediyesi bünyesinde boş olan bir oda tahsis edildi. Dar bir odada vezne, abone, tahakkuk gibi birimler hizmet verirken, halkla ilişkiler, teknik ekip, DİSKİ Şube Müdürlüğü, kalem, sayaç ve kayıp kaçak ekiplerine ise yer temin edilemediği için hizmet verme konusunda aksamalar yaşanıyor.

Bismil belediyesine 2017 yılında kayyım atanmasıyla hizmet binası Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğüne devredilmişti. Hizmet binası olarak, belediye bünyesinde faaliyet yürüten Nujin Kadın Merkezi binası ise belediye hizmet binası olarak kullanılmaya başlandı. (Haber Merkezi)

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri