Bir kez daha takıntılı erkek cinayeti: İki genç hayatını kaybetti

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde meydana gelen trajik olayda, takıntılı bir erkek olan Eren Uzuner, platonik aşk beslediği Fatma Özdemir ve arkadaşı Barkın Perçin’e silahlı saldırıda bulundu.

TİGRİS HABER - 4 Eylül’de Hükümet Caddesi’ndeki bir çay bahçesinde gerçekleşen saldırıda, Barkın Perçin olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 27 yaşındaki Fatma Özdemir de tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Olayın ayrıntılarına göre, Eren Uzuner, aynı mağazada çalıştığı Fatma Özdemir’i ve onun arkadaşı Barkın Perçin’i çay bahçesinde otururken gördü. İkiliye yaklaşarak tabancayla ateş eden Uzuner, ardından mağazaya dönerek iş arkadaşlarına da saldırdı.

Olayın ardından kaçan Eren Uzuner, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Operasyon sırasında, Uzuner’in tabancasının ateş alması sonucu bir polis memuru da hafif yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak, Fatma Özdemir’in hastanedeki yaşam mücadelesi sona erdi ve ölü sayısı ikiye yükseldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri