Baro Başkanı açıkladı: "14 uzman, 8 saattir Narin'in otopsisi için çalışıyor"

Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, Narin Güran’ın otopsi işlemine dair bilgi verdi. Eren, otopsi işleminde 14 uzmanın yaklaşık 8 saattir kesin sonuçlara ulaşmak için çalışma yürüttüğünü ve kısa sürede sonuçlanacağını belirtti.

TİGRİS HABER - Sabah saatlerinde evine 3 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulunması zorlaştırılacak şekilde bir torbanın içinde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın otopsi işlemlerine ilişkin Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren soruları yanıtladı.

Narin'in bedeninin deforme olduğunu, ölüm sebebinin netleşmediğini söyleyen Eren, "14 uzman 8 saattir çalışıyor. Ben de her dakikasında otopsiye dahil oldum. Rapor sonuçlarını beklememiz lazım. Narin’in bedeni 19 günde deforme oldu, bu yüzden ölümün sebebini bulmak da biyolojik ve patolojik araştırmaların sonucuna bağlı" dedi.

Otopsiye katılan Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, Adli Tıp Kurumu önünde açıklama yaptı. Eren, 3 saat boyunca cansız bedenin bulunduğu bölgeden numune alındığını, 3 saatte dış otopsinin sürdüğünü açıkladı.

Baro Başkanı Eren, Narin'in kaybolduğu gün üzerindeki kıyafetlerin, ayağındaki terliklerin ve Kur'an Kursuna giderken yanında götürdüğü elifbasının, içine konulduğu torbadan çıktığını açıkladı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri