Amedspor'un alt yapısında yeni dönem

Amedspor alt yapı takımlarının başında uzun yıllar görev yapan antrenörler Kenan Dişli ve Mehmet Eken ile yollarını ayırmasının ardından alt yapı takımlarının başına kimin getirileceği getireceği merak konusu olmuştu.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Tigris Haber, Amedspor'un altyapı takımlarının başına efsane kaptanlar Mansur Çalar, Abdullah Çetin, Sadettin Özer ve Barış Ataş'ı getirmeyi planladığı öğrenildi.

Trendyol 1'nci lig ekibi Amedspor yeni sezon ikinci etap kamp hazırlıklarını tamamlayan Trendyol süper ligini hedefleyen, Amedspor, alt yapıya daha fazla ağırlık vermek üzere, eski kaptanlarını göreve çağırmaya hazırlanıyor.

Amedspor kulübü alt yapıyı güçlendirmek adına profesyonel bir ekip kurmak arayışları sonuç verdi.

Amedspor'a yakın çevrelerden edinilen bilgilere göre geçmişte Amedspor takımında görev alan ve takımda kaptanlık yapan efsane isimleri göreve getirmeye hazırlanıyor.

Buna göre, Kenan Dişli ve Mehmet Eken'den boşalan, U12 ve U13 yerel lig takımları, U14, U15 ve U16 elit ve U17 ve 19 Bölgesel Gelişim Ligi takımlarının başına, eski kaptanlardan Mansur Çalar, Abdullah Çetin, Sadettin Özer, ve Barış Ataş'ın getirileceği söyleniliyor. Eski kaptanların altyapı takımlarının başına getirileceği haberi, yeşil kırmızılı camiada büyük sevinç yarattı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri