Amedsporlu Bruno Lourenço'ya FIFA engeli

Amedspor, transfer ettiği 11 sporcudan 10 kişinin lisans işlemlerini tamamlarken, Portekiz süper Ligi'nde Boavista FC takımında forma giyen 26 yaşındaki Bruno Lourenço'nun lisansı, FİFA’nın engelline takıldı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Trendyol 1. Ligi'ndeki ilk sezonunda süper ligi hedefleyen Amedspor, Kızılcahamam'da sürdürdüğü kampında ligin ilk haftasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçına hazırlıklarında sonra geldi. Bir taraftan da transfer edilen 11 sporcunun lisans işlemleriyle uğraşan yeşil Kırmızılı kulüp, transfer ettiği sağ kanat oyuncusu 26 yaşındaki Bruno Lourenço'nun lisansında FIFA'dan kaynaklı bir problem yaşadı.

Amedspor, önümüzdeki Pazar günü, deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük maçına transfer edilen, sağ kanat oyuncusu BrunoLourenço lisansını yetiştirmek adına, bürokratik engeli aşmak için seferberlik ilan etti. Lourenco'nun lisansı bu hafta sonuna kadar Fatih Karagümrük maçına yetiştirmek için Amedspor Kulüp kurmayları, FİFA ile bir takım görüşmeler yaptığı öğrenildi. Maç gününe kadar Bruno'nun lisans işlemlerindeki pürüzün ortadan kalkmaması halinde, Yeşil Kırmızılı takım Teknik Direktörü Ersun Yanal, kritik maç öncesi kafasında oluşturduğu, kadroda değişikliğe gitmek zorunda kalacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri